Vis enkelt innlegg
Gammel 25-10-23, 22:39   #18
safran
frakoblet
 
safran sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 17.322
Blogginnlegg: 18
safran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: HASTER: Støpejern, temperatur og grytebrød

Jeg har sluttet å bake med mel i bunnen av gryten (det blir jo en del søl etterpå) da jeg fant ut at det ikke sitter fast hvis gryten er skikkelig varm. Dvs at jeg setter den inn i kald ovn, skrur på 250 grader og lar den stå i minst en halvtime etter at ovnen er varm nok. Brødet sitter ikke fast!

En annen løsning er å lage rundstykker av den løse deigen. Bruk to skjeer til å klatte dem på bakepapirkledd stekebrett, og stek dem på 250 grader i 15-20 minutter. Kan spises straks!

__________________
In vino veritas
safran er ikke aktiv   Svar med sitat