Vis enkelt innlegg
Gammel 22-09-23, 12:43   #3
Lykken
Nek er allrighte dyr
 
Lykken sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: nær Oslo
Innlegg: 11.770
Lykken har en fantastisk fremtidLykken har en fantastisk fremtidLykken har en fantastisk fremtidLykken har en fantastisk fremtidLykken har en fantastisk fremtidLykken har en fantastisk fremtidLykken har en fantastisk fremtidLykken har en fantastisk fremtidLykken har en fantastisk fremtidLykken har en fantastisk fremtidLykken har en fantastisk fremtid
Standard

Sv: Forslag til reiserute med bobil i nord-Norge

Vi var på bobilferie 2,5 uker i august, så slapp heldigvis maset i juli. Vi har familiehus i Lofoten, så hoppet over det.
Vi kjørte fra Oslo ish og opp til Trysil og inn i Sverige og oppover nord. Kjørte inn i Norge rett etter Saltfjellet. Hadde da to overnattinger før Bleik, Andøya.så vi kjørte hardt oppover (vekk fra Hans). Vi hadde faktisk tropenetter der oppe og ble i 5 dager, vi la opp rute etter været. Dro sakte nedover etter det, var innom blant annet Hamarøy-Innhavet, Saltstraumen, Helgelandskysten nedover, ut til Leka og videre til Atlanterhavsveien, Molde-Husvika og avsluttet i Åndalsnes før vi dro direkte hjem. Planen var egentlig mindre tid i nord og mer tid på Vestlandet, men det rakk vi ikke. Vi ble lenger i nordover pga finværet der.
Kan anbefale å være noen dager her og der så det ikke blir så hektisk. Og at vakre fricampsteder er veldig mye mer sjarmerende enn campingplasser, så anbefales å kun dra inn for påfyll vann og tømming og evnt dusjing i servicebygg. Men dere er kanskje erfarne, vi var nybegynnere.
Lofoten er flott, mange fjelltoppturer å gå. Dra til Å, Reine, Nusfjord, Eggum, Gimsøya, Henningsvær (fiskerestaurant, klstrekafeen/puben, kunst etc) , Haukelandstranda, Unstad (surferstranda, der kan man gå Eggum-Unstad). Tuvatoppen ved Eltoft er en kort, bratt tur med nydelig utsikt. Vikingmuseumet, vikingfestival. Ribturer. Fisketurer. Fjellvann. Eggum er flott for å se midnattssola.

__________________
Det er bedre å vere lita og tøff,
enn en stor bløff! (Jeg er begge deler!)

Gutt 2002 og jente 2005

Sist redigert av Lykken : 22-09-23 kl 12:53.
Lykken er ikke aktiv   Svar med sitat