Vis enkelt innlegg
Gammel 15-09-23, 15:44   #209
Pelen
Bør lage seg en tittel selv
 
Pelen sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 21.440
Blogginnlegg: 295
Pelen har et rykte de fleste bare kan drømme omPelen har et rykte de fleste bare kan drømme omPelen har et rykte de fleste bare kan drømme omPelen har et rykte de fleste bare kan drømme omPelen har et rykte de fleste bare kan drømme omPelen har et rykte de fleste bare kan drømme omPelen har et rykte de fleste bare kan drømme omPelen har et rykte de fleste bare kan drømme omPelen har et rykte de fleste bare kan drømme omPelen har et rykte de fleste bare kan drømme omPelen har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hva lurer du på i dag? #02

Vårdcentralen går du til med mindre ting eller ting der du ikke trenger akutt time og du dermed bestiller time i forvei, slik man gjør hos fastlegen. Om man er heldig så får man møte samme lege som sist gang.

Brekker du et bein eller trenger annen akutt pleie drar du til Akuten på sykehuset. Men normalt sett bør man ringe om det ikke er veldig akutt.

Jourmottagning/närakut som det står om under, fantes ikke hva jeg kan huske når jeg bodde i Sverige. Der dro man til vårdcentralen som ofte hadde åpent litt ukurante timer (astmaanfall som trengte pleie der og da, halsbetennelse som ikke kan vente til mandag osv osv).

Sitat:

Till jourmottagningen/närakuten kommer du med akuta besvär som inte kan vänta tills din vårdcentral/hälsocentral öppnar igen. Denna mottagning har oftast öppet kvällar och helger. Om du råkar ut för en allvarlig olycka eller plötsligt blir svårt sjuk bör du söka vård på en akutmottagning.

Om man har spørsmål som ikke er akutt så kan man ringe 1177 og få god rådgivning med tanke på helse.

Ambulanse, brann, politi har 112.


Sist redigert av Pelen : 15-09-23 kl 15:51.
Pelen er ikke aktiv   Svar med sitat