Vis enkelt innlegg
Gammel 04-09-23, 15:26   #1
Tallulah
Glamorøs
 
Tallulah sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 59.461
Blogginnlegg: 629
Tallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

"Det du ikke fikk vite om Ali Farah (1970-2023)"

Nå i sommer døde Ali Farah, mannen som ble slått ned i Sofienbergparken og deretter ikke fikk helsehjelp, fordi ambulansepersonellet ikke ville hjelpe ham.

Sitat:

Ali Farah sovnet stille inn etter at han dagen før hadde fått nok et epileptisk anfall. Han utviklet nemlig epilepsi og psykoser etter hjerneskaden han ble påført under den famøse augustdagen i Sofienbergparken for 16 år siden. Kunne det gått annerledes for Farah dersom han hadde blitt bedre ivaretatt i det norske helsevesenet, både i august 2007 og i årene etterpå?

Dette er helt fryktelig lesing. Som du må ta deg tid til. Vi snakket mye om saken her inne den gang, og Farah fortjener at du leser hvordan han har blitt behandlet.

Jeg lurer på om utfallet i saken hadde vært annerledes i dag? Nå, når vi vet mer om hvordan fordommer påvirker oss, hvordan man kan utføre rasistiske handlinger selv om man selv mener man ikke er rasist. Nå når vi har vært gjennom #metoo som hadde grobunn i noen av de samme mekanismene.

Jeg håper det. For ordens skyld: Jeg mente da og jeg mener nå at han ble utsatt for rasisme.

https://www.utrop.no/plenum/ytringer/345536/

__________________

Tallulah er ikke aktiv   Svar med sitat