Vis enkelt innlegg
Gammel 28-08-23, 13:48   #59
him
Leser
 
him sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 17.524
Blogginnlegg: 5
him har et rykte de fleste bare kan drømme omhim har et rykte de fleste bare kan drømme omhim har et rykte de fleste bare kan drømme omhim har et rykte de fleste bare kan drømme omhim har et rykte de fleste bare kan drømme omhim har et rykte de fleste bare kan drømme omhim har et rykte de fleste bare kan drømme omhim har et rykte de fleste bare kan drømme omhim har et rykte de fleste bare kan drømme omhim har et rykte de fleste bare kan drømme omhim har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Henrik Ingebrigtsens tirade mot forbundet

Opprinnelig lagt inn av Lille meg, her.

Det som er åpenbart, er at flere i denne tråden ser ut til å vite mer enn det som er kommet ut i media. Det kommer halvkvedede viser om hva som har skjedd uten at man oppklarer noe som helst, samtidig som man likevel diskuterer heftig på bakgrunn av at man vet noe andre ikke vet.

Enig i at det blir veldig vanskelig å diskutere. Det som har kommet frem i media er:

  • Brødrene er enige om de ikke ønsker Gjert som trener mer. De har selv uttalt at de ønsker å bevare familieforholdet til han, altså at trener-utøver-relasjonen kom i veien for far-sønn-relasjonen. Når da Niobe snakker om hvor mye det koster å bryte med en foreldre, så har det ingen relevans med det som har kommet frem i media, hvor de tvert imot sier de ønsker å pleie far-sønn relasjonen.
  • Det er en ting som de har sagt i media og det er at Gjert er så nervøs, sur og stresset før konkuranser at de opplever det som belastende. Eksemplet de tok frem var at Jakob fikk kjeft for å "spise for mye" til frokost på en konkurransedag. Gjert har sagt som tilsvar at dette ikke sant. Men dette er det eneste de har sagt offentlig (så vidt jeg kan se). Igjen: Ikke noe om foreldre-barn relasjonen, men trener-utøver relasjonen.
Jeg skjønner godt at de ikke vil ha han som trener på grunn av dette. Hvis jeg skulle fått kjeft før jeg skulle holde en presentasjon hadde jeg blitt rimelig "shaky". (For all del, fikk dere med dere at faren til Venus og Serena W. leide inn en busslast med ungdommer som skrek rasistiske ting til de mens de trente? For å "herde" dem. Ja, ja, nei, nei. Sikkert lurt å være forberedt, men ... ) Hvis det er noe mer (som det selvsagt kan være) så er det rimelig vanskelig for andre å diskutere. Det som er helt soleklart fra min side er at Henrik I ikke akkurat roet stemingen med den tiraden sin (og han gikk tilbake på den i etterkant + at forbundet ikke ante hva han siktet til. Så det er flere enn deltakerene i denne diskusjonen på FP som ikke skjønner alt ...)

__________________
"The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it." - George Orwell

Sist redigert av him : 28-08-23 kl 14:11. Årsak: en del feil
him er ikke aktiv   Svar med sitat