Vis enkelt innlegg
Gammel 09-08-23, 08:58   #5
Isprinsessen
Vinter
 
Isprinsessen sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2009
Innlegg: 3.840
Isprinsessen er virkelig godt liktIsprinsessen er virkelig godt liktIsprinsessen er virkelig godt liktIsprinsessen er virkelig godt liktIsprinsessen er virkelig godt liktIsprinsessen er virkelig godt liktIsprinsessen er virkelig godt liktIsprinsessen er virkelig godt liktIsprinsessen er virkelig godt likt
Standard

Sv: Melkøya - hva tenker dere?

Urealistiske planer. Spesielt siden Støre mener at en skal bygge vindkraft for å ha nok strøm til Melkøya. Hva når det ikke blåser , det hender faktisk. Problemet med det er ringvirkning av Fosen dommen, men den har de tydeligvis glemt allerede. De har glatt hoppet over sametinget og reindrifta i vurderingen om det skal bygges nye linjer og vindmølleparker.
I tillegg kunne de da nå frigjort den reserverte krafta melkøya har til næringslivet slik at det kan bli utvikling i Finnmark siden de sier at melkøya skal elektrifisering med ny kraft og nye linjer og ikke via det eksisterende systemet.

Det er en trussel mot de som bor i Finnmark for å godta store vindmølleparker og massiv linjeutbygging for å holde strømprisen på dagens nivå.

Vi har da ganske lavt utslipp av co2 i Norge og ingen land legger merke til hva vi gjør så det her er helt poengløst for at en eller annen pamp kan si på et møte at vi har kuttet så og så mye men sendt utslippet til landet vi selger gassen til. Er ikke så mye værre enn sportsvasking noen land driver med.

Isprinsessen er ikke aktiv   Svar med sitat