Tråd: Walkingpad
Vis enkelt innlegg
Gammel 02-08-23, 13:40   #14
Serafin
Bør lage seg en tittel selv
 
Serafin sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2006
Innlegg: 9.295
Blogginnlegg: 219
Serafin er kulere enn de flesteSerafin er kulere enn de flesteSerafin er kulere enn de flesteSerafin er kulere enn de flesteSerafin er kulere enn de flesteSerafin er kulere enn de flesteSerafin er kulere enn de flesteSerafin er kulere enn de flesteSerafin er kulere enn de flesteSerafin er kulere enn de flesteSerafin er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Walkingpad

Opprinnelig lagt inn av IzziCreo, her.

Det fine med gåmølle er at du er hjemme og kan avslutte når som helst. Da jeg fikk den så var det særs viktig. Da var det utopisk for meg å gå en tur, og faktisk ikke kunne komme meg hjem igjen uten hjelp. Jeg vet ikke hvordan det er for deg, men det høres ut som du trenger mulighet til typ mikrotrening i svært kontrollerte former. En gåmølle vil dekke det. Men du må passe deg for ikke å trene/gå for mye på den også, hvis du blir dårlig i etterkant (ref. treningssenteret).

Ja. Det er akkurat det. Og jeg nevnte det for samboeren i går også, at da har jeg mulighet til å stoppe når det er nok.
Jeg har vært en mester til å gå på med dødsforakt, også står jeg 45 minutter hjemmefra, og greier egentlig ikke 5 minutter til. Men det er jo 45 minutter hjem.

Og jeg vet jo at formen kommer til å komme seg ganske fort. Men muligheten til å kunne bevege meg litt mens jeg ser forelesninger og sånn etterhvert, kjennes egentlig veldig lurt ut. Men jeg aner ikke det stemmer, men det kan jo prøves.

For sånn som ting har vært det siste halve året ++, det gidder jeg ikke lenger. Det holder at en voksen går på kvart maskin her i huset, vi har ikke tid til at jeg skal gjøre det stort lenger.

Men bare blodsukker regulering har hjulpet mye. Og mystisk nok fungerer man bedre med en sunn lunsj, enn sjokolade. Rart det der.

__________________
--
Bonusgutten 06
Storebror 07
Lillesøster 09
Serafin er ikke aktiv   Svar med sitat