Vis enkelt innlegg
Gammel 26-06-23, 21:25   #1
Malama
Bør lage seg en tittel selv
 
Malama sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2009
Hvor: Sunnmøre!
Innlegg: 28.731
Malama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt av
Standard

Bikinitopp som støtter?

En kombinasjon av alder og vektnedgang gjør at innholdet i bikinitoppen ikke er det det engang var. Mer slapp og mindre volum. Den toppen i 80c er altfor stor, det spriker.
Den i 80c kan brukes, men trolig er en 75c mer passe. Evt 70 eller 75d?

Jeg ønsker noe som støtter greit, er kurant til bading og soling. Altså ikke mye padding som blir tungt og klissvått, men gjerne ikke bar et tynt lag heller.

Ensfarget er trolig helt fint, rødt, rosa, svart, lilla, noe sånn? Noen som har noen gode tips? (trenger ikke hel bikini,, liker den svarte, korte badebukse/bokser/shortsen helt fint)

Men jeg har vel egebelig lett et par år uten å finne noe jeg liker. Men nå i år er jeg nødt. (fysiske butikker så jeg kan prøve. Reiser på ferie mot slutten av neste uke)

__________________
Storebror, aug -08 og Mellomsøster feb -11 og lillesøster des -15
Malama er ikke aktiv   Svar med sitat