Vis enkelt innlegg
Gammel 08-06-23, 17:15   #64
Lille meg
ihuga feminist
 
Lille meg sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2010
Innlegg: 6.252
Lille meg har mye å være stolt avLille meg har mye å være stolt avLille meg har mye å være stolt avLille meg har mye å være stolt avLille meg har mye å være stolt avLille meg har mye å være stolt avLille meg har mye å være stolt avLille meg har mye å være stolt avLille meg har mye å være stolt avLille meg har mye å være stolt avLille meg har mye å være stolt av
Standard

Sv: Småhusplanen i Oslo, meninger om endringene?

Opprinnelig lagt inn av Kanina, her.

Det er nok aller flest småhus på vestkanten, jo. Det er ingen utbygginger av størrelsesodenen Hovinbyen på vestkanten.

Jeg har ikke sett noe sted at det er absolutt flest småhus på vestkanten. Kan du underbygge den påstanden med fakta? "Småhusplanen omfatter rundt 28 000 eiendommer i bydelene Alna, Bjerke, Frogner, Gamle Oslo, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Stovner, Søndre Nordstrand, Ullern, Vestre Aker og Østensjø." Det er ganske mange av disse bydeler som hører til på østkanten. Så, nei, dette er ikke en øst-vest-greie. Også i Oslo øst finnes dte massevis av småhus som er omfattet av denne planen.

I tillegg tror jeg at du blander sammen ting. Småhusplanen omhandler det som ofte omtales som å "bygge ut gamle eplehager". Utbygging av Hovinbyen - hvor stygg og betongørkenaktig den enn måtte være - ville blitt en realitet uavhengig av om man strammet inn på småhusplanen eller ei.

Jeg vil ellers anta at noe av grunnen til at man ikke får den samme utbygningen i vest som i øst, er mangel på passende tomter samt at tomteprisene nok er en del høyere i vest enn i øst. Det sagt, så skal vel både NRK-tomta og tomta til Ullevål sykehus bygges ut? Det kan jo bli interessant å se hva det ender opp med.

__________________
FrP-velgere. Den beste grunnen til å avskaffe allmenn stemmerett.
Lille meg er ikke aktiv   Svar med sitat