Vis enkelt innlegg
Gammel 08-12-22, 19:45   #55
My
Semiaktiv
 
My sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Trondheim
Innlegg: 28.764
My har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: De aller beste, mykeste (og helst enkle) fløtekaramellene

Ja, det var "dine" jeg tenkte på. I den oppskrifta jeg bruker, på vanlige fløtekarameller (som jeg har laget i alle år) er det bare vanlig hvitt sukker. Men jeg tar ofte feil når jeg skal ha brunt sukker, og husker aldri hva som er hva. Jeg har denne i skuffen, og det er ikke det samme som det brune perlesukkeret de har på kafe, til å ha oppi kaffen (jeg bruker aldri sukker i kaffen). Demerara eller hva det heter. Men da er det den typen jeg har i skuffen som skal brukes da, sikkert.

__________________
µ 05 07 07
My er aktiv nå   Svar med sitat