Vis enkelt innlegg
Gammel 17-11-22, 15:05   #42
Gaia
villende
 
Gaia sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 14.801
Blogginnlegg: 247
Gaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Fotball-VM i Qatar :sukk:

Opprinnelig lagt inn av Input, her.

Hvor går grensa for hva dere ville nektet ungene å se på da? For den finnes jo.

Du kan ikke sammenligne en voksen partner med et mindreårig barn, altså. Man kan gjerne mene noe om partnerens valg, men å nekte partneren å se på fotball-VM på prinsipielt grunnlag er en form for forsøk på kontroll av et voksent menneske som er ganske uakseptabel. Og det mener jeg helt uavhengig av hvor uetisk dette VMet er. Det er tross alt ikke ulovlig å se på VM, og det sendes på norske kanaler.

Når det er sagt, så er jeg totalt uinteressert i fotball-VM, det samme er resten av familien, og det eneste vi ser på er dokumentarer om hvor forferdelig og korrupt hele opplegget er. Så det koster oss virkelig ikke en kalori å "boikotte". Tidligere VM så ha vi kanskje sett semifinalen og finalen, fordi det kan være gøy å se fotballkamper som virkelig er på toppnivå. Det kommer ikke til å skje i år.

Gaia er ikke aktiv   Svar med sitat