Vis enkelt innlegg
Gammel 07-03-22, 10:32   #85
Zulu
Make it count!
 
Zulu sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2010
Innlegg: 6.641
Zulu har mye å være stolt avZulu har mye å være stolt avZulu har mye å være stolt avZulu har mye å være stolt avZulu har mye å være stolt avZulu har mye å være stolt avZulu har mye å være stolt avZulu har mye å være stolt avZulu har mye å være stolt avZulu har mye å være stolt avZulu har mye å være stolt av
Standard

Sv: Tajiks unnamanøver

I denne saken så er hovedårsaken til at den går og går at Tajik ikke svarer på spørsmål. Da fortsetter journalistene å grave, og det dukker opp stadig mer informasjon til hennes ulempe.

Jeg var lenge enig i at det utslagsgivende til at hun må gå, var hvordan hun håndterte saken når den kom opp. Jeg tror også at dersom hun hadde vært villig til å se på egen skattevandel med kritisk blikk i høst, kunne hun ha kommet mediene i forkjøpet med en beklagelse og et skatteoppgjør da. Det kunne ha reddet henne, men det er selvsagt vanskelig å si.

Etterhvert som vi får stadig mer innsyn gjennom mediene, synes jeg imidlertid hennes opptreden omkring pendlerboligene fremstår mer og mer kalkulerende. Denne saken, for eksempel, antyder det: https://www.aftenposten.no/norge/i/1...-ga-stortinget

Og selv om det er lov å optimalisere bruken av systemet for egen vinning (i motsetning til å bruke en falsk leiekontrakt som dokumentasjon på boutgifter), er det likevel ikke særlig smart og kanskje heller ikke moralsk når man er en privilegert stortingsrepresentant for et sosialdemokratisk parti.

Vi har mistet mange drivende gode politikere av andre årsaker enn dårlig skattemoral. Jeg håper heller en av de kommer tilbake. (Og da mener jeg ikke Trond Giske, om noen skulle være i tvil. )

__________________
2006 og 2009
Zulu er ikke aktiv   Svar med sitat