Vis enkelt innlegg
Gammel 11-02-22, 21:40   #1
Polyanna
Yes, we can!!
 
Polyanna sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 52.172
Blogginnlegg: 199
Polyanna har et rykte de fleste bare kan drømme omPolyanna har et rykte de fleste bare kan drømme omPolyanna har et rykte de fleste bare kan drømme omPolyanna har et rykte de fleste bare kan drømme omPolyanna har et rykte de fleste bare kan drømme omPolyanna har et rykte de fleste bare kan drømme omPolyanna har et rykte de fleste bare kan drømme omPolyanna har et rykte de fleste bare kan drømme omPolyanna har et rykte de fleste bare kan drømme omPolyanna har et rykte de fleste bare kan drømme omPolyanna har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Pizzastein? Pizzastål? Give me the details!

Du vil ha Jan vardøens pizzadeig.

Vi lager fem pizzaer når alle er hjemme. De steker bare 4-5 minutt, så det tar ikke lang tid fra start til slutt.

Min venninne Matnerden sier at stål er best. Og en stekeovn som kan bli veldig varm. Jeg bruker maks maks varme når jeg steker.

Den blir soggy om den står og venter med saus på på benken, så samlebåndet må være rigget etter Lean manufacturing prinsipper, uten ventetid.

__________________
Feilen med verden er at de dumme er så skråsikre på alt - og de kloke så fulle av tvil. Bertrand Russel
Polyanna er ikke aktiv   Svar med sitat