Vis enkelt innlegg
Gammel 30-01-22, 18:46   #22
Charlie
Licence to thrill
 
Charlie sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: sentralt Østland
Innlegg: 10.853
Charlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt av
Standard

Sv: Er innenlands matproduksjon viktig?

Jeg mener det er bra og viktig at folk som står midt oppi det med gummistøvlene på forteller hva det koster - i kroner og i tid.

Selvforsyning for oss som nasjon er uhyre viktig. For samfunnsberedskap og i tilfelle konflikter og vareknapphet. Vi har allerede sett (med ansiktsmasker bl.a. som ble stoppet i transitt fordi transittlandet ville ha dem) at i en situasjon hvor det er for lite av noe, er det hver mann for seg selv. Norge er uansett ikke selvforsynt, og er avhengig av andre. Men en grad av selvforsyning bør vi ha, og betydelige jordbruksarealer i drift. Det er ikke bare å sette poteter i en golfbane, da vet man for lite om jord og kjemikalier og produksjon.

Samfunnssikkerhet bør vi være villige til å betale for. Heia bonden!

Nå så jeg her om dagen at det er utviklet ny norsk teknologi med oppbevaring i lavt oksygennivå (?) som forlenget sesongen for norske, friske epler. Det er bra og viktig for Norge at vi som samfunn investerer i den norske bonden.

Charlie er ikke aktiv   Svar med sitat