Vis enkelt innlegg
Gammel 19-08-07, 21:14   #7
apan
I mål
 
apan sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 27.099
Blogginnlegg: 84
apan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Å få ned melkeproduksjonen

Jeg signerer de andre her. Bare pump ut bittelitte grann når du pumper. Nok til at det ikke sprenger eller gjør vondt. Produksjonen går fort ned på den måten altså, jeg tror ikke du kommer til å trenge å pumpe deg på jobb særlig lenge.

Jeg hadde hele tiden en "dårligere" pupp, og jeg fikk tette melkeganger ved en anledning (klarte å tømme og unngå brystbetennelse) - mest i den "dårligste" puppen. Etter det ble den enda dårligere. Jeg la alltid barnet til ved den puppen først, og det hjalp noe, men etterhvert som det blir mindre melk er det begrenset hvor mye det monner. Det kan nok hende du må regne med at den ene alltid blir litt dårligere. Det går fort nedover med "mengde-ammingen" fremover nå, selv om du selvfølgelig kan amme noe lenge ennå. Høyst sannsynlig vil du ikke se noe særlig forskjell på puppene når produksjonen går ned i begge bryst. Jeg opplevde at det dårligste brystet nærmest ikke fungerte mot slutten, og jeg trengte bare pumpe det beste når jeg var borte fra ham.

__________________
Storebror (2005), lillestoresøster (2010) og lillebror (juli 2015)
apan er ikke aktiv   Svar med sitat