Vis enkelt innlegg
Gammel 11-01-22, 08:03   #17
millact
Bør lage seg en tittel selv
 
Medlem siden: Mar 2008
Innlegg: 51.605
millact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtid
Standard

Sv: Oppbevaring av ytterklær og sko

Opprinnelig lagt inn av Niobe, her.

I en helt annen skala, men vi har "oppgradert" dårlig utnyttet miniatyr-garderoberom/grovinngang på hytta. De få kvadratmetrene hadde knaggrekker hist og her på veggene, og ingen hyller til sko. Vi trenger full utnyttelse, og gikk for garderobestang fra vegg til vegg, tynne kleshengere fra Clas Ohlson, og skohyller bygget rett på vegg, av mdf-plater. Bildet er tatt i sommer, når er hyllene fulle av skisko, slalomstøvler, vintersko osv, og det henger dobbelt så mange og dobbelt så tykke jakker på garderobestangen. På motsatt vegg har vi bygget skistativ.

Niobe: Hvor kjøpte dere garderobestang? Ser for meg at jeg må ha en stang litt høyt oppe i boden/vaskerommet når vi snart flytter. Det rommet skal romme vaskemaskin, tørketrommel, fryseskap og tørkestativ og sikkert jakker som ikke brukes så ofte.

__________________
05 og 08
millact er aktiv nå   Svar med sitat