Vis enkelt innlegg
Gammel 09-01-22, 11:54   #19
Señora
Bør lage seg en tittel selv
 
Señora sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 7.718
Señora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Vi må visst ha skøyter, kan dere hjelpe?

Å har jeg bedre tid å svare utfyllende. Mange av de rimelige kunstløpskøytene er så myke at man ikke får stivet av ankelen, som igjen gjør at ungene ikke klarer å stå på skøytene.

Man kan kjøpe rimelige hockeyskøyter. Anbefaler veldig å kjøpe med snøring.

Skøyter som har klemmer eller spenner spretter opp og skøyten blir løs. Det gjør at man heller ikke klarer å stive ankelen og det er et irritasjonsmoment.

Snøreskøyter skal knyttes stramt, helt nede fra tåen og helt opp.

Som skøyteskoleinstruktør har jeg sett det meste i aksjon og har knyttet utallige par skøyter.

For all del, slip skøytene. De er ikke slipt når du kjøper dem.

Beskytt fingrene / hendene, skøytestål er skarpe som kniver.

Å lære barna: De finner ikke balansen av å bli holdt oppe med en arm. Gå heller bak dem og støtt opp, evt kan den voksne stå foran barnet og gå baklengs (hvis man klarer).

Opp med hodet, se fremover og fokuser på et punkt langt borte . Ned med rumpa, bøy i knærne og brystet frem. Si, gå pingvin (hockeyskøyter), tramp i isen med små skritt.

Señora er ikke aktiv   Svar med sitat