Vis enkelt innlegg
Gammel 16-11-21, 07:51   #4
Tjorven
ej ikke møjkets heije
 
Tjorven sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 41.095
Blogginnlegg: 180
Tjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Bruk av klesplagg

Opprinnelig lagt inn av Marla Singer, her.

Ja! Jeg kom på det der ganske nylig, og har lagt bort tanken om at jeg ikke kan bruke mye penger på hverdagsklær. Nå hsr jeg f eks kjøpt en smådyr kjole som jeg bruker en gang hver uke (hadde brukt den hver dag hvis det hadde vært sosialt akseptert), og da blir den jo egentlig KJEMPEBILLIG!

Jeg har et par ullkjoler fra Mette Møller som kostet en god del ved innkjøp. Men de brukes hver eneste uke fra september/oktober til april, og nå har jaggu meg datteren min begynt å bruke dem hun også. Så pris pr gang de brukes har blitt høyst akseptabel.

Den ene fikk jeg i presang da jeg ble 40 og det er 6 år siden. Den ser fremdeles like fin ut, selv etter ukentlig bruk i vinterhalvåret. (Den har blitt litt snau nå etter korona, men det jobbes med saken. )

__________________
Snuppa 05, Knerten 07
Tjorven er ikke aktiv   Svar med sitat