Vis enkelt innlegg
Gammel 12-10-21, 11:04   #8
Elisabet
Står på egne ben
 
Elisabet sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 10.925
Elisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Middag uten kjøkken

Ville kjøpt en sånn stekepanne med lokk som går på strøm. De er geniale når man er uten kjøkken. Du får dem mange steder og i alle prisklasser.

Har dere grill på terrassen? for da kan det jo bli litt grilling. Du får også ei løs kokeplate på strøm enten med induksjon eller ikke. Hjelper veldig å ha ei kokeplate til en kjele og/eller den stekepanna så har du jo mange muligheter.

Av middag så er jo wok alt i ei panne veldig greit om du har den som går på strøm, og mye annet en kan lage i ei panne med lokk. Eller om du ha ei gryte på ei kokeplate. En av delene er i alle fall greit å ha når du skal være uten kjøkken.

Elisabet er ikke aktiv   Svar med sitat