Vis enkelt innlegg
Gammel 20-03-21, 23:27   #987
IzziCreo
#IsItOctoberYet?!
 
IzziCreo sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2012
Innlegg: 12.988
IzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt avIzziCreo har mye å være stolt av
Standard

Sv: Hva strømmer du nå #2

Opprinnelig lagt inn av IzziCreo, her.

Vi har egentlig bråstoppet på E5 av Devs. Det som begynte så lovende og bra, men nå egentlig har gått opp i røyk. Mannen fant hull i teorien i ep vi så i går, så da ble han rimelig muggen Det hele har en eim av Terrence Malick og kanskje en dæsj Joe Wright også. Funker antakelig meget så bra i regissørens hode, men ikke fullt så bra on screen. Man kan fort miste driven og den gode historien.

Opprinnelig lagt inn av Mex, her.

Men man kan ikke bare gi seg etter episode 5. Hehehe.. man må liksom få med seg hele.

Vi endte med å se den ferdig Ep5 (eller var det 4?) var definitivt bunnpunktet, og de siste ep fikk litt mer driv i seg. Ingen höydare, men poeng for å være en motvekt til alle historier som er high paced nu tildags. Jeg synes vel egentlig denne hadde gjort seg mer som film. Det er samme regissør (Alex Garland) som Annihilation. Den likte jeg godt, og kan se at Devs hadde passet bedre i det formatet.


Nå ser vi WandaVision. Underholdende og artig konsept.

__________________
For every shadow, no matter how deep, is threatened by morning light.
Isabel/Izzi Creo
IzziCreo er aktiv nå