Vis enkelt innlegg
Gammel 25-01-21, 19:25   #45
Bloppy
Det kommer seg
 
Bloppy sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: På en gård
Innlegg: 8.806
Bloppy er kulere enn de flesteBloppy er kulere enn de flesteBloppy er kulere enn de flesteBloppy er kulere enn de flesteBloppy er kulere enn de flesteBloppy er kulere enn de flesteBloppy er kulere enn de flesteBloppy er kulere enn de flesteBloppy er kulere enn de flesteBloppy er kulere enn de flesteBloppy er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Pizzastein? Pizzastål? Give me the details!

Opprinnelig lagt inn av Tallulah, her.

Jeg kjenner denne tråden ga meg fullstendig beslutningsvegring. Og den grupp hjalp ikke!



Vi har pizzastein og spade. Det funker helt fint altså. Lager deigen dagen før eller om morgenen så den får heve sakte. Bruker vanlig tipo 0 mel fra kiwi eller Coop.
Har bakepapir under de første par minuttene så ikke steinen blir så stygg. Den er litt ru. Så når deigen har fått stekt litt, nappes det papiret kjapt og greit ut. Bør være rask da, så man ikke mister for mye varme. Har ovnen på 300 grader.

Steinen skal inn i kald ovn, og stå der til den er kald etter steking. Så skal det endel til at den sprekker. Lag ferdig flere pizzaer og stek en om gangen. Det blir jo en bit eller to til hver. Når dere har spist opp en bit, er neste pizza klar. :rema1000:

Man trenger ikke å nerde på det hvis man ikke vil. Det funker helt fint å gjøre det som vi gjør det også. Det er uansett en del hakk opp fra vanlig hjemmelaget pizza.

Bloppy er ikke aktiv   Svar med sitat