Vis enkelt innlegg
Gammel 25-01-21, 19:09   #11
Eia
Permakulturell
 
Eia sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Telemark
Innlegg: 6.061
Blogginnlegg: 125
Eia er et navn som alle kjenner tilEia er et navn som alle kjenner tilEia er et navn som alle kjenner tilEia er et navn som alle kjenner tilEia er et navn som alle kjenner tilEia er et navn som alle kjenner tilEia er et navn som alle kjenner tilEia er et navn som alle kjenner tilEia er et navn som alle kjenner tilEia er et navn som alle kjenner tilEia er et navn som alle kjenner til
Standard

Sv: Pizzastein? Pizzastål? Give me the details!

Vi har både stein og stål. Bakdelen med stål er at du ikke kan bruke bakepapir (?). Og det blir fort for mye mel på undersiden. Fordelen er halvering av steketid og magasineringen av varme til de neste pizzaene. Mener jeg. Ungene og jeg mener at steinen er best, fordi meloverskuddet blir ekkelt.

__________________
"Vi leser for å vite at vi ikke er alene." C.S. Lewis
Eia er ikke aktiv   Svar med sitat