Vis enkelt innlegg
Gammel 21-01-21, 21:06   #14
Pøblis
Panzerekstremfeminist
 
Pøblis sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2010
Innlegg: 18.895
Blogginnlegg: 348
Pøblis har et rykte de fleste bare kan drømme omPøblis har et rykte de fleste bare kan drømme omPøblis har et rykte de fleste bare kan drømme omPøblis har et rykte de fleste bare kan drømme omPøblis har et rykte de fleste bare kan drømme omPøblis har et rykte de fleste bare kan drømme omPøblis har et rykte de fleste bare kan drømme omPøblis har et rykte de fleste bare kan drømme omPøblis har et rykte de fleste bare kan drømme omPøblis har et rykte de fleste bare kan drømme omPøblis har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hvordan lære å spille instrument som voksen?

Opprinnelig lagt inn av Nera, her.

Et litt relatert spørsmål: Når man egentlig kan noter, men helst bør bli både raskere og flinkere til å lese dem, hva slags motiverende metoder finnes det der ute for å bli bedre? Det er snakk om 11-åringen, som dessverre alt for ofte stoler for mye på gehøret, men som også har spilt fiolin siden hun var 7, og burde vært kommet lengre enn hun er mht. noter.

I følge husets musiker, så er det bare å fortsette å spille - plutselig en dag kommer motivasjonen til å øve og med litt fokusert øving går det av seg selv.

Og sånn litt mer på alvor - for min har det vært lurt med fokus på notelesing. Fløytelæreren gikk alltid - uten unntak, gjennom noten før de begynte å spille - de telte og sang seg gjennom musikken. Det hjelper også veldig på motivasjonen å få spille noen man virkelig liker - og å bli utfordret av læreren på å faktisk spille det som står i noten - ikke det man etter gehøret mener at står i noten.

__________________
I myself have never been able to find out precisely what feminism is: I only know that people call me a feminist whenever I express sentiments that differentiate me from a doormat or a prostitute. Rebecca West
Pøblis er ikke aktiv   Svar med sitat