Vis enkelt innlegg
Gammel 08-01-21, 11:14   #219
Myria
Eppur si muove.
 
Myria sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2012
Innlegg: 15.004
Myria har mye å være stolt avMyria har mye å være stolt avMyria har mye å være stolt avMyria har mye å være stolt avMyria har mye å være stolt avMyria har mye å være stolt avMyria har mye å være stolt avMyria har mye å være stolt avMyria har mye å være stolt avMyria har mye å være stolt avMyria har mye å være stolt av
Standard

Sv: [Inspirasjon] Restefest i kjøleskapet

Vi hadde skikkelig restesuppefest på tirsdag. Hadde en god del litt slitne grønnsaker i kjøleskapet som hadde blitt glemt over juleferien samt rester av ovnsbakte grønnsaker etter nyttårsmiddagen, så resultatet ble to supper.

1) Kremet brokkolisuppe hvor vi fikk brukt opp to brokkoli og to selleristenger samt en halv kartong fløte og litt cheddar, i tillegg til dette hadde vi i løk og hvitløk.

2) Rød suppe. Her fikk vi brukt opp to røde paprika, tre selleristenger, fem tomater, to chili og en boks med ovnsbakt pastinakk og gulrot. Paprika, selleri, tomater, chili + løk og hvitløk ble bakt i ovnen før alt ble kjørt glatt i blender sammen med grønnsaksbuljong. Veldig godt!


I morgen skal jeg fylle fryseren med pizzasnurrer til barnas matpakker for å få brukt opp den halve juleskinken vi har igjen + et glass pizzasaus som fulgte med ett eller annet vi en gang kjøpte og som ikke har blitt brukt siden jeg foretrekker min egen pizzasaus.

__________________
It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye.
2008 - 2011 - 2013
Myria er ikke aktiv   Svar med sitat