Vis enkelt innlegg
Gammel 14-03-20, 19:55   #1
Daisy
Trademark: Imperfection
 
Daisy sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2008
Innlegg: 11.055
Daisy er kulere enn de flesteDaisy er kulere enn de flesteDaisy er kulere enn de flesteDaisy er kulere enn de flesteDaisy er kulere enn de flesteDaisy er kulere enn de flesteDaisy er kulere enn de flesteDaisy er kulere enn de flesteDaisy er kulere enn de flesteDaisy er kulere enn de flesteDaisy er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Koronavirus og ferieplaner

Vi har et problem. I oktober bestilte vi tur sammen med en annen familie. Gjennom reisebyrå. Så det er en pakkereise. En bestilling. I går sier vårt selskap Europeiske, at de dekker avbestilling av alle feriereiser der det er frarådet fra Fhi eller UD å reise, som er bestilt. Ingen restriksjoner på avreisedato. Aberet er at det må avbestilles innen 16 dager. Så mister vi retten. MEN, familien vi reiser med, de har Gouda! Der dekkes ikke dette pr i dag, de har en vent og se holdning, og er det frarådet å reise på reisedato, så dekkes det av Gouda.

Reisebyrået, Usatours, sier de også dekker avbestilling hvis det er frarådet å reise innen 14 dager før avreise. Riktignok etter danske regler. Pleier danske å være mer liberale eller strengere?
De er også dekket i tilfelle konkurs, da det er en pakkereise. (reisegarantifondet)

Det hadde fristet å bare avlyse reisen nå og planlegge ny om forholdene lå til rette... Men kan jo ikke gjøre det mot familien vi reiser med.

Synspunkt? Noe annet vi burde tenke på?

__________________
Jeg skulle ønske jeg led av "flink pike syndrom"

Tre stk!
Daisy er ikke aktiv   Svar med sitat