Vis enkelt innlegg
Gammel 11-03-20, 09:05   #11
Zulu
Make it count!
 
Zulu sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2010
Innlegg: 6.640
Zulu har mye å være stolt avZulu har mye å være stolt avZulu har mye å være stolt avZulu har mye å være stolt avZulu har mye å være stolt avZulu har mye å være stolt avZulu har mye å være stolt avZulu har mye å være stolt avZulu har mye å være stolt avZulu har mye å være stolt avZulu har mye å være stolt av
Standard

Sv: Lederstrid i Venstre

Elvestuen har opptrådt som en sutrete, entitled hvit-mann-som-pusher-femti som ble avskiltet, og det er jo ikke spesielt imponerende. Men framstillingen av Grande i den artikkelen er maktbruk på Giske-nivå (minus seksuell trakasserings-aspektet). Det er virkelig helt drøyt!

Jeg er dessuten genuint skuffet over Rotevatns manøvrering her også. Han går så åpenbart på tvers av egen integritet for å oppnå posisjon. Raja er mer face value, tross alt. Og Nybø? WTF? Grandes løperjente nå? Venstres statsrådsrekke framstår som en ren brikkeparade med partilederposisjonering som viktigste kvalifikasjon.

Og neida, det er sikkert ikke noe bedre i andre partier, men her var det jaggu mye ufint spill i en fortettet liten historie.

__________________
2006 og 2009
Zulu er ikke aktiv   Svar med sitat