Vis enkelt innlegg
Gammel 05-02-20, 11:52   #5
zinatara
Bør lage seg en tittel selv
 
zinatara sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2011
Innlegg: 6.730
zinatara er et glitrende lys på stjernehimmelenzinatara er et glitrende lys på stjernehimmelenzinatara er et glitrende lys på stjernehimmelenzinatara er et glitrende lys på stjernehimmelenzinatara er et glitrende lys på stjernehimmelenzinatara er et glitrende lys på stjernehimmelenzinatara er et glitrende lys på stjernehimmelenzinatara er et glitrende lys på stjernehimmelenzinatara er et glitrende lys på stjernehimmelenzinatara er et glitrende lys på stjernehimmelenzinatara er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

Sv: Lar du deg fremdeles imponere?

Jeg tenker at det er naturlig at enkelte bøker ikke tåler tidens tann og iallefall barnebøker. Min mor var bibliotekar før hun pensjonerte seg og hun sa at det var et problem at foreldre romantiserte litteraturen fra sin egen barndom, selv om mye av det nå er svært gammeldags og ikke relevant for barn.

Jeg tenker at det også kan være slik at noe man oppfatter som dypt som tenåring, ikke nødvendigvis er det noen år senere. Sånn har iallefall jeg hatt det med sangtekster.

For tiden må jeg innrømme at jeg ikke klarer å ha overskudd til bøker som krever mye av meg. Så har ikke noe som virkelig har imponert meg i det siste.

zinatara er ikke aktiv   Svar med sitat