Vis enkelt innlegg
Gammel 28-10-19, 19:08   #1
Hyacinth
Kontrollfrik
 
Hyacinth sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.254
Hyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Hva gjør jeg med mye god ost?

Noen jeg deler seng med har kjøpt store mengder Østavind for 20 kr pakken. Den går ut på dato i morgen. Vi er veldig glade i den osten, men det er jo grenser for hvor mye vi klarer å spise.

Det er vel kanskje ikke en ost som man trenger å bry seg om datoen på, den minner jo litt om parmesan. Samtidig opplever jeg at til og med parmesan får mugg etter ikke så altfor lang tid. Så jeg lurer på:

Hvordan skal jeg oppbevare osten slik at den kan spises lengst mulig? Jeg tenker jeg kan rive og fryse, men samtidig er det en altfor «fin» ost til å bruke slik. (Likevel bedre enn å mygle, selvsagt.) Eller skal jeg ta sjansen på å ha den i kjøleskapet, og tror dere den holder noen uker uten å mygle?

Noe annet?

Hyacinth er ikke aktiv   Svar med sitat