Vis enkelt innlegg
Gammel 13-05-19, 08:55   #13
Polyanna
Yes, we can!!
 
Polyanna sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 51.254
Blogginnlegg: 199
Polyanna har et rykte de fleste bare kan drømme omPolyanna har et rykte de fleste bare kan drømme omPolyanna har et rykte de fleste bare kan drømme omPolyanna har et rykte de fleste bare kan drømme omPolyanna har et rykte de fleste bare kan drømme omPolyanna har et rykte de fleste bare kan drømme omPolyanna har et rykte de fleste bare kan drømme omPolyanna har et rykte de fleste bare kan drømme omPolyanna har et rykte de fleste bare kan drømme omPolyanna har et rykte de fleste bare kan drømme omPolyanna har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Konfirmant 2019

Vi hadde en strålende dag! Jeg er veldig glad vi begynte med å sette opp bord og sånt allerede torsdag, for jommen tar det tid å gjøre alt ferdig! Men nå ble det ikke alt for mye stress fredag, og alt kom på plass.Vi fikk testet makskapasiteten i stua, den traff vi akkurat.

HELDIGVIS ble været riktig fint, det gikk an å åpne dører og trekke ut, barna lekte på trampolinen og i hagen og vi kunne sitte i sola og drikke litt kaffe etter hvert.

Jeg skulle ha bedt om (tatt imot tilbud om) kjøkkenhjelp likevel, selv om vi hadde bestilt mat, for jommen blir det litt, men det gikk fint, for vi hadde så fine gjester! Lessons learned til neste gang.

Konfirmanten var så glad og fornøyd, og veldig lettet over å ikke ha snublet i trappa under seremonien, som var det hun var mest redd for. FLOTT seremoni i Rådhuset!

Jeg klarte å holde tale uten å grine (så vidt), albumet jeg hadde laget, med 2000+ bilder, var en kjempehit, og har blitt bladd og bladd i i hele helgen.

Maten var nydelig, Kajsas catering anbefales varmt! Det samme gjør svigermors og søsters kakebakeri. Og min lasagne ble SLUKT; den også. Flere nevøer og nieser hadde vært redd for at det kanskje ikke ble "tantes lasagne" siden det var bestilt mat, så stor lettelse for at det ble det likevel.

Vi plundret voldsomt med bordplasseringen, det er jommen ikke lett å tenke seg frem til hvem som vil passe med hvem, men jeg tror folk koste seg. Hun som er alvorlig syk og må ha vegg til å støtte seg fra bord til toalett klarte seg fint og holdt hele selskapet, og hadde fått beskjed om at det gikk an å åpne baderomsdøren også fra utsiden, så det var trygt å låse (alt man skal tenke på, sånn på nattestid. ) og hadde et rom å trekke seg tilbake og hvile på, gjesten som har skiftet kjønn siden sist ble forsøkt plassert omhyggelig med folk som skulle kunne ta det på strak arm, og i hvert fall noen av småbarna som ELSKER min eldste, fikk sitte i nærheten av ham.

Eldstemann hadde tenkt på talen sin, men ikke forberedt den ferdig før under middagen, men reiste seg opp og holdt DEN talen! Morsom, naturlig, varm og helt avslappet, jeg ble så imponert!

Veldig fornøyd og glad!

__________________
Feilen med verden er at de dumme er så skråsikre på alt - og de kloke så fulle av tvil. Bertrand Russel
Polyanna er ikke aktiv   Svar med sitat