Vis enkelt innlegg
Gammel 06-03-19, 10:19   #9
Skilpadda
flisespikker
 
Skilpadda sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 35.217
Blogginnlegg: 674
Skilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hva vet vi om ungdommenes språkbruk?

Luftslottet: Vi har snakket mye i årevis om at jenter blir dårlig behandlet mange steder på nettet og i mange spillmiljøer, og at dette er skikkelig dårlig gjort og noe man ikke må være med på. Og at det også gjelder misogynistisk språkbruk, selv om det ikke er rettet spesifikt mot jenter/damer som er der. Og tilsvarende om rasistiske, homofobe og transfobe utsagn (og handlinger).

Mannen forklarte Poden om GamerGate da det var på sitt verste, fordi Poden henger så mye på nett, og det var viktig for oss å være trygge på at han ikke hørte på «feil» folk; det er så mange tvilsomme youtubere der ute. Og det har også generelt vært viktig å fortelle ham at misogyni, rasisme etc. finnes, sånn at han lettere kan kjenne det igjen når det forekommer.

Vi har snakket om ting som at f.eks. en del gamere blir aggressive mot jenter når de sier at de driver med spill og forlanger at de skal bevise at de har peiling, ellers blir de latterliggjort. Og at sånt er jo utrolig dust å gjøre når man nå omsider treffer en jente som er interessert i det samme som en selv.

De seneste årene har det vært åpenbart når vi har snakket med ham at han allerede har vært klar over mye av det (begreper som incels og friendzoning og sånt himlet han så kraftig med øynene av at jeg ble veldig betrygget) og at han ser ut til å ha ganske ok dømmekraft når det gjelder hva slags folk han liker og hvem han hører på. Jeg kjenner til en del av de webseriene, podcastene og sånt som han følger med på, og er glad for å vite at det ser ut til å være bra folk med bra holdninger som står bak.

__________________
Skilpadda (mars 1970) og Datteren (des. 2002)
Men are from Earth. Women are from Earth. Deal with it.
Skilpadda er ikke aktiv   Svar med sitat