Vis enkelt innlegg
Gammel 20-03-18, 10:39   #42
Skilpadda
flisespikker
 
Skilpadda sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 35.213
Blogginnlegg: 673
Skilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Jeg hater å bli tatt på armen - who knew?

Opprinnelig lagt inn av Bokormen, her.

For noen år siden jobbet jeg sammen med en som var skikkelig close talker, og som alltid satte seg tett inntil enten meg eller en annen dame. Men han var ingen slibrig type - snarere som rett ut fra The Big Bang Theory. En forvirret liten nerd, på mange måter. Vi prøvde den feige varianten, med å flytte oss (han kom etter), eller se skarpt på han, men i ettertid innså vi at han neppe forsto den slags koder. Jeg tror det beste er å si det som det er, at en ikke liker det.

Det er kjempevanskelig å si fra eksplisitt, men det er jo helt klart det enkleste for å få folk som er på eller nær autismespekteret til å forstå hva man mener. Skarpe blikk blir lett oversett, eventuelt får man dem med seg, men skjønner ikke hva som er galt, så man blir stresset og bekymret.

Men jeg synes det føles både ubehagelig og unaturlig å «oppdra» voksne folk, så det skal veldig mye til at jeg gjør det. Jeg ville antagelig ikke gjøre det i Hønnis tilfelle heller. :feig:

__________________
Skilpadda (mars 1970) og Datteren (des. 2002)
Men are from Earth. Women are from Earth. Deal with it.
Skilpadda er ikke aktiv   Svar med sitat