Vis enkelt innlegg
Gammel 08-05-17, 08:33   #112
Java
kan tilsettes alkohol
 
Java sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 6.044
Blogginnlegg: 364
Java har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Konfirmant 2020

Opprinnelig lagt inn av Hondacrv, her.

Kanskje riten som rite isolert sett, viss ein legg den gamle betydninga i det, men meiner du verkeleg at dei ikkje får med seg NOKO verdifullt på vegen mot riten? Med tanke på å møte nye venner, vere saman på leirer og andre ting, få ei god opplæring i etikk og evt tro, enten det no er i kirka eller i humanetisk regi?

Opprinnelig lagt inn av Tjorven, her.

Nei.

Hvordan kan du svare så bastant på det spørsmålet? Hvorfor er du så skråsikker på at konfirmasjonsundervisningen er totalt meningsløs?

Jeg spør fordi jeg har en helt annen oppfatning enn deg etter at eget barn har vært gjennom dette. Etter hver undervisningskveld kom hun hjem med nye spørsmål og nye perspektiv. For oss var det en veldig fin tid.

__________________
Cappuccino (01), Cortado (04), Espresso (07)

Vi vil ta vare på skjønnheten, varmen, som om vi bar et barn varsomt på armen.
Java er ikke aktiv