Vis enkelt innlegg
Gammel 17-01-17, 16:10   #94
Pøblis
Panzerekstremfeminist
 
Pøblis sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2010
Innlegg: 18.897
Blogginnlegg: 348
Pøblis har et rykte de fleste bare kan drømme omPøblis har et rykte de fleste bare kan drømme omPøblis har et rykte de fleste bare kan drømme omPøblis har et rykte de fleste bare kan drømme omPøblis har et rykte de fleste bare kan drømme omPøblis har et rykte de fleste bare kan drømme omPøblis har et rykte de fleste bare kan drømme omPøblis har et rykte de fleste bare kan drømme omPøblis har et rykte de fleste bare kan drømme omPøblis har et rykte de fleste bare kan drømme omPøblis har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hvor finner jeg ut hva som er kommunale veier i Oslo?

Opprinnelig lagt inn av Lizzie, her.

Jeg har en sønn som må til legevakta. Det er ikke langt, men han kan jo ikke gå når han har så vondt som han har. Og legevakt-mannen ville ikke sende sms og bekrefte at han hadde bedt oss om å komme.
What to do.

Kjøre og håp på det beste, selvsagt. Dere kan sikkert få en bekreftelse på at dere har vært der, så da er hjemreisen safe, i hvert fall.

Forøvrig synes jeg faktisk ikke man bare kan gjøre slik på kort varsel. Folk har hverdagslogistikk. Klart mange sikkert kan ta hjemmekontor på kort varsel, eller dra utenom rushtiden. Men mange må faktisk være på arbeidsstedet for å få gjort jobben sin. Kirurgen som skal operere kl 0830 og har formøter før hen kan sette igang, har også barn som skal i barnehage/SFO og reisevei til jobb. Sykepleierne må likefullt møte på jobb 0730. For mange er hverdagslogistikk noe de klarer fordi de kjører noen strekninger til og fra jobb eller skole. Å plutselig sende ut kjøreforbud, er kontroversielt. Jeg tenker at vi kanskje bør vurdere andre tiltak neste gang det blir faretruende høye verdier av forurensning. Og klart man må kompensere med mer kollektivtilbud - evt. oppsamligsbusser fra knutepunkter.

jeg skjønner at man må gjøre noe når luftkvaliteten blir dårlig. Jeg bor midt i et av de mest forurensede områdene i hovedstadsområdet, så jeg kjenner det på kroppen og ser det på huset mitt.

Men å si fra 36 timer før man forbyr noen å kjøre, er ikke spesielt kult, synes jeg.
(Disclaimer: At utspillet i tillegg kommer fra de som gir beng i all forurensingen jeg og ca 15 000 andre i nabokommunene utsettes for hver dag, kan påvirke min innstilling til hele prosjektet.)

__________________
I myself have never been able to find out precisely what feminism is: I only know that people call me a feminist whenever I express sentiments that differentiate me from a doormat or a prostitute. Rebecca West
Pøblis er ikke aktiv   Svar med sitat