Vis enkelt innlegg
Gammel 29-06-07, 15:50   #5
Benmurphy
-
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 2.423
Benmurphy har en fantastisk fremtidBenmurphy har en fantastisk fremtidBenmurphy har en fantastisk fremtidBenmurphy har en fantastisk fremtidBenmurphy har en fantastisk fremtidBenmurphy har en fantastisk fremtidBenmurphy har en fantastisk fremtidBenmurphy har en fantastisk fremtidBenmurphy har en fantastisk fremtidBenmurphy har en fantastisk fremtidBenmurphy har en fantastisk fremtid
Standard

Sv: Hva må jeg tenke på ved kjøp av ipod?

Opprinnelig lagt inn av glitterchick, her.

Når det gjelder varer som datamaskiner liker jeg å betale penger for kvalitet, ikke design. I tillegg så syns jeg de er litt fjollete. En PC er liksom litt mer logisk.

Det blir jo alltid problemer når man diskuterer religion, men påstanden om at Apples datamaskiner koster mer enn tilsvarende maskiner (fra f.eks Dell, HP eller Lenovo med Windows, Linux, BSD etc.) er rett og slett feil. Tilsvarende spesifiserte maskiner koster ca. det samme. Low-end maskiner er noe dyrere fra Apple, high-end maskiner gjerne noe billigere. Og du kan kjøre Windows på en maskin fra Apple hvis du foretrekker det.

Og nei. Jeg har faktisk ikke en Mac, men jeg regner med å kjøpe minst én i løpet av et år.

Opprinnelig lagt inn av glitterchick, her.

Hvis du velger enten Ipod eller Creative får du bra spillere, det er egentlig litt hipp som happ.

Det er nok sant. Jeg ville vel, om mulig, gått i butikken og kjent på dem hvis jeg var i tvil. Personlig syns jeg 80Gb iPod høres ut som et godt valg, og håper min gamle 20Gb iPod går i stykker snart, så jeg kan kjøpe en også.

Ben "knows he shouldn't" Murphy

Benmurphy er ikke aktiv   Svar med sitat