Vis enkelt innlegg
Gammel 08-12-16, 10:48   #6
My
Semiaktiv
 
My sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Trondheim
Innlegg: 28.777
My har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Tanker rundt en julekrybbe



Jeg har en julekrybbe som vi fikk i gave en gang, av en slektning i mannens familie. Den har veldig små og søte figurer i porselen, og den bruker å stå i vinduskarmen. Vi fikk den da eldstejenta var et par år. Hun var veldig fascinert av dette, og favorittfiguren var det lille lammet (det som ikke hyrden bærer på), som hun var overbevist om var Sauen Shaun. Eller "Auen Ån" som hun sa på den tida. Hun lekte så mye med Sauen Shaun fra julekrybba at den dessverre knuste. Men resten av figurene har vi fortsatt. Maria, Josef, Jesusbarnet, de hellige tre konger, hyrden og engelen, i tillegg til et utvalg dyr. Esel og ku i alle fall. Tror ingen av personene har glorie, muligens bare engelen.

Jeg har lenge lett etter en passende stall til den. Den ligger for så vidt i en stallformet eske, som er fin på utsiden, men jeg får ikke til å sette opp esken på noen fornuftig måte, slik at den kan brukes. Det har jo tydeligvis vært en trend de siste par årene med slike små vegghyller som ser ut som små hus, men jeg har ikke funnet noen i passende størrelse. De fleste er enten for store, eller for høye og smale.

__________________
µ 05 07 07
My er ikke aktiv   Svar med sitat