Vis enkelt innlegg
Gammel 27-10-16, 23:52   #5
Trixie
Bør lage seg en tittel selv
 
Trixie sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 8.242
Blogginnlegg: 160
Trixie er kulere enn de flesteTrixie er kulere enn de flesteTrixie er kulere enn de flesteTrixie er kulere enn de flesteTrixie er kulere enn de flesteTrixie er kulere enn de flesteTrixie er kulere enn de flesteTrixie er kulere enn de flesteTrixie er kulere enn de flesteTrixie er kulere enn de flesteTrixie er kulere enn de fleste
Standard

Sv: EKSTREMT viljesterke barn

Husk at all oppmerksomhet er "god oppmerksomhet". Altså både god og dårlig adferd som får oppmerksomhet vil gjentaes.
Og du bør absolutt ta dette med bhg.
Når du sier de bare har mannlige vikarer og hun ikke får nærhet og kos så vil jeg si at det ikke er samsvar mellom kjønn på ansatte og nærhet og kos. Menn er like gode barnehageansatte som kvinner. Selv om du ikke kjenner vikarene så kjenner nok barna de bedre. Men snakk med barnehagen, be om samtale med pedagogisk leder eller styrer. For om du mener det er bhg som er "problemet" må du jo snakke med de ellers får du ikke gjort noe. Forøvrig er det helt normalt at barn kan ha perioder der de på sitt vis prøver ut foreldrene. Og at det starter på ettermiddag ved henting, når hun er sliten. Men om hun merker at du blir usikkerr så vil hun også bli preget av det.
Jeg ville iallefall snakket med bhg om situasjonen der og mener du at de ikke kan hjelpe med noe veiledning på hvordan du/dere kan takle dette så hør med helsesøster.

Trixie er ikke aktiv   Svar med sitat