Vis enkelt innlegg
Gammel 26-08-16, 12:25   #75
GydaG
lider av tastleksi
 
GydaG sin avatar
 
Medlem siden: May 2009
Hvor: På landet
Innlegg: 5.983
Blogginnlegg: 44
GydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Pokémon Go i Oslo

Og når man omsider har fanget nok magikarp til å evolve den, og i svima klarer å evolve den dumme fisken som bare var slapp og dårlig... Fader. Da lærer man seg å overføre de elendige fortløpende, så man unngår sånne fadeser igjen. Jaja, ut på ny fisketur da.

Og så er det lurt å fange alt av de små weedle, caterpie og pidgey, og så evolve dem mens man bruker lucky egg. Da stiger man i level raskt, for man får dobbelt så mye xp. Og jo høyere level, jo bedre pokemon og CP får man, og jo større sjans til å få overta gymmer frks. Hvis man driver med sånt da.
Vi har ikke vært veldig ivrige på gymmene, men tatt noen når det passer. Det er gøy da, når hele familien kjemper sammen.

__________________
2003 2010 2012
It's not only only, but but.
We have to take in nourishment, expel waste and inhale enough oxygen to keep our cells from dying. Everything else is optional!
GydaG er ikke aktiv   Svar med sitat