Vis enkelt innlegg
Gammel 28-06-16, 20:20   #29
Adrienne
Hertuginne
 
Adrienne sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Østlandet
Innlegg: 18.491
Blogginnlegg: 40
Adrienne har et rykte de fleste bare kan drømme omAdrienne har et rykte de fleste bare kan drømme omAdrienne har et rykte de fleste bare kan drømme omAdrienne har et rykte de fleste bare kan drømme omAdrienne har et rykte de fleste bare kan drømme omAdrienne har et rykte de fleste bare kan drømme omAdrienne har et rykte de fleste bare kan drømme omAdrienne har et rykte de fleste bare kan drømme omAdrienne har et rykte de fleste bare kan drømme omAdrienne har et rykte de fleste bare kan drømme omAdrienne har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Adrienne er blitt hundeeier og trenger dine beste hundetips

Tusen takk for mange gode råd.

Mannen min viser seg å være enda mer hundetussete enn meg, så flere ting er allerede implementert, som for eksempel ekstra vannskål ute. Nå er han på handletur etter bur, og noe sier meg at det er ikke det eneste han kommer hjem med. Han har også kjøpt matte til å ha under mat- og drikkeskål for å beskytte gulvet litt. Ungene har vært supre til å følge opp at hun har hatt vann i skåla i hele dag, så vi lærer litt etter litt.

Og vi har sjekket klør og de trenger ikke klippes enda.

Nå ligger den selskapssyke vofsen og sover ved beina mine, det er så godt å se hvordan hun roer seg ned med en gang det roer seg i huset. Men du og du så glad hun var for å få meg hjem nå i ettermiddag.

__________________
Å dra nytte av gode råd krever større visdom enn å gi dem. John Churton Collins
Adrienne er ikke aktiv   Svar med sitat