Vis enkelt innlegg
Gammel 05-04-16, 08:44   #124
Maverick
Offline
 
Maverick sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 50.348
Blogginnlegg: 1262
Maverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme omMaverick har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Serieanbefaling: Skam

Opprinnelig lagt inn av Gaia, her.

Intervju med Julie Andem (serieskaperen) i Rushprint. Interessant lesning, altså. Den lages omtrent i realtime og tilpasses målgruppens reaksjoner. Det er sikkert derfor den fenger så voldsomt, når målgruppen virkelig ønsker seg en utvikling, så skrives den inn. Og hun liker IKKE at førtisene ser på serien og har høylytte meninger om den, virker det som. Noe jeg syns er litt pussig, egentlig. Selv om serien er bestemt for en bestemt gruppe, så sier det noe om kvaliteten når den fenger også utenfor målgruppen. Kunstnere ass.

Litt spesielt å tro at voksne mennesker ikke får med seg slikt som dette, når det er en NRK-fronting. Man kan ikke lage noe skikkelig undergrunn som kun spres via ungdommenes private instachatter når det er daglig headliner på nrk.no, gitt. Ikke når man lar seg intervjue om konseptet i DN heller. :undertrykt fnis:

Maverick er ikke aktiv