Vis enkelt innlegg
Gammel 02-02-16, 21:55   #44
Milfrid
Shake it out!
 
Milfrid sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2007
Hvor: Stavanger
Innlegg: 15.926
Blogginnlegg: 65
Milfrid har et rykte de fleste bare kan drømme omMilfrid har et rykte de fleste bare kan drømme omMilfrid har et rykte de fleste bare kan drømme omMilfrid har et rykte de fleste bare kan drømme omMilfrid har et rykte de fleste bare kan drømme omMilfrid har et rykte de fleste bare kan drømme omMilfrid har et rykte de fleste bare kan drømme omMilfrid har et rykte de fleste bare kan drømme omMilfrid har et rykte de fleste bare kan drømme omMilfrid har et rykte de fleste bare kan drømme omMilfrid har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Må vi forsøke å forstå alt?

Opprinnelig lagt inn av Niobe, her.

Jeg mener selvsagt at du må ha lov til å snakke om moralsk mindreverdig og ukultur. Om hva du vil. Spørsmålet er om det er et fruktbart utgangspunkt for å få gjort noe med det? Jeg forstår godt hva du mener, og hvorfor, men jeg er usikker på om jeg tror det hjelper noen? Men man har lov å bare mene ting, og ikke nødvendigvis ha tanke for om det er til hjelp.

Men hjelper det noen å si at det ikke er moralsk mindreverdig og ukultur da? Får man gjort noe med det om man viser forståelse for at det er tradisjon og en del av kulturen? Det er vel større sjans for at man slutter å pille seg i nesen om man forstår at folk reagerer med avsky enn om man bliir møtt med "jeg liker det ikke og jeg ønsker ikke at du skal gjøre det, men jeg forstår at det er en del av din kultur". Sorry, ekstremt fjollete eksempel.

På den andre siden vil du vel kanskje fortsette å pille deg i nesen, men gjøre det i skjul.

For meg handler der ikke om hvordan jeg vil møte en faktisk barnebrud eller hennes mann. For meg handler dette om min egen forståelse og holdninger. Jeg er 100% enig I at de som jobber tett på dette må ha en annen tilnærming.

__________________
Now it's nothing but MY way!
Milfrid er ikke aktiv   Svar med sitat