Vis enkelt innlegg
Gammel 13-10-15, 20:36   #187
Floksa
can-jur
 
Floksa sin avatar
 
Medlem siden: May 2009
Hvor: Vinterland
Innlegg: 17.595
Blogginnlegg: 121
Floksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Coops kaffebøll på Løkka

Opprinnelig lagt inn av Guava, her.

Til opplysning ligger den ikke innpakket på en hotellbuffet. Der står det gjerne Sta. Kristina og ikke noe mer. For folk uten kjennskap til Gilde kan assosiasjonene lett gå til sydligere strøk enn Tynset.
I hvert fall med tanke på at det finnes virkelige helgener med samme navn.

Hadde hotellet nektet å oppgi opprinnelsesland hadde jeg blitt gærn. At de legger den på Buffeten uten å skrive. "Denne er fra Tynset" er imidlertid helt ok selv om jeg kan risikere å tro at den er utenlandsk.


Men da er man ikke lurt, da er man kunnskapsløs.
Og hadde hotellet svart "det er hemmelig" når du spurte om opprinnelsesland så hadde du blitt gæærn. Men da skjønner du jo egentlig greia lell da.

__________________
F-I-R-E

Bokhyllen er den stige, hvorved du bliver din overmanns lige - Henrik Wergeland
Floksa er ikke aktiv   Svar med sitat