Vis enkelt innlegg
Gammel 17-04-15, 10:06   #3
Dixie Diner
Nymotens gammeldags
 
Dixie Diner sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
Dixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Tilbehør til indisk

Jeg koker som regel risen med gurkemeie, koriander, paprika, spisskummen, chili og litt kardemomme. Kanongodt. Ja og så kokes den i buljong, ikke rent vann. Kan nesten spise den uten tilbehør.
Og så lager jeg pannestekte naanbrød med hvitløk og koriander. Tar litt tid og stå og steke en og en, men jeg lager MANGE om gangen og slenger restene i fryseren. De blir magiske altså, og så funker de perfekt som kjapp pizzabunn om man har lyst på pizza en kveld. Bare ta ut et naanbrød fra frysen, legge det frossent på stekeplata, ta på fyll og steke i noen minutter. Mmmm.

__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer.
Dixie Diner er ikke aktiv   Svar med sitat