Sv: Taco med det lille ekstra?
Da er vi i gang!
Opprinnelig lagt inn av mkj, her.
Jeg synes også at Taco er god festmat når man gjør litt ekstra ut av salsaer og tilbehør.
Her er en salsa jeg har bokmerket men ikke prøvd ennå.
(jeg lager ikke sånt etter oppskrifter, men bruker de til inspirasjon i større eller mindre grad)
http://oneparticularkitchen.com/2009/05/19/salsa/

Denne ble knallsterk og god!
Opprinnelig lagt inn av Juste, her.
Pulled Pork som kjøtt.
Jadda, dette fikser du. 
Opprinnelig lagt inn av Dixie Diner, her.
Jeg har i det siste pleid å bruke en boks kidneybønner og en boks sorte bønner, det blir enda bedre! Sist brukte jeg en boks bønnemix (Coop sin boks med forskjellige bønner oppi) og det var kjempegodt. Bønnestuing rocks!
Har lagd bønnestuingen og den var nyyydelig Dixi.
Taco-krydderblandingen også. 
Opprinnelig lagt inn av Niobe, her.
Det kjenner jeg hadde blitt i drøyeste laget selv for meg... Det tar lang tid og det er mye kjevling.
Vi droppet det.
Har også laget guacamole og mangosalsa.
Og så bøir det biff, pulled pork og laks. Og masse grønnsaker.
Jeg har trua!
|