Sv: Nyttårsmeny 2014
Opprinnelig lagt inn av Nextlife, her.
Jeg starter ut. Vi blir 9 til bords, og tradisjonen tro servere det kalkun. Jeg lager det slik at alle får sine yndlingsgreier, derfor litt mye tilbehør. 
I år har jeg partert kalkunen på forhånd, og serverer derfor bare filèt.
Kalkunfilèt
Kokt mandelpotet
Ris
Bacon/løksurret rosenkål
Ovnsbakt gulrot med persille
Waldorfliknende salat
Smørdampet mais
Duxelletomater
Rødbete/tomatpurè
Surret grønnkål med delikatesseløk og solsikkekjerner
Saus (kokt på kalkunkraft, litt hvitvin og fløte)
Bearnaise
Til dessert har jeg kjempelyst å prøve meg på Croquemboque, og får jeg tid blir det det, samt sjokolademoussèkake.
Jeg er en slik som stadig endrer på planen, og nå ser jeg at det er bacon både i duxelletomater og i rosenkål, så da blir rosenkålen heller saltbakt.
Grønnkålen får også selskap av noen nydelig, små ferske sølvløk. 
Kalkunfilèt
Kokt mandelpotet
Ris
Saltbakt rosenkål
Ovnsbakt gulrot med persille
Waldorfliknende salat
Smørdampet mais
Duxelletomater
Rødbete/tomatpurè
Surret grønnkål med delikatesseløk, ferske sølvløk og solsikkekjerner
Saus (kokt på kalkunkraft, litt hvitvin og fløte)
Bearnaise
__________________
I'm happy, hope you're happy too
|