Vis enkelt innlegg
Gammel 10-12-14, 21:54   #55
Vianne Rocher
Kamerat Pære
 
Vianne Rocher sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2009
Hvor: Barteby / Nordens Venezia
Innlegg: 6.031
Vianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Kor skal de vere på julafta?

Opprinnelig lagt inn av millact, her.

s
Enig i det!

Vi blir derfor hjemme i år, min mor og samboer kommer. Så drar vi til fjells noe i romjulen for å være med min far og kone. Da har vi i det minste ikke gaver med oss.

Nei, ikke sant? Svigermor er dritsnurt (hun er alene og jobber ikke lengre) over at vi ikke tenker å reise mer i jula. Men vi trenger egentlig ro i jula og ikke stresse av gårde med fullpakket bil og sultne unger (det er gjerne slik når vi skal noe sted). Hun får komme om hun vil, og vil hun heller sitte hjemme og snurte (slik hun gjorde i fjor- selv om hun altså var invitert til å feire jul hos tre av de fire barna sine) får hun bare slå seg løs.

__________________
Ain't nobody dope as me, I'm dressed so fresh and clean.
2008 2013 2015
Vianne Rocher er ikke aktiv   Svar med sitat