Sv: Hva skal jeg servere?
Menyen er noenlunde klar (men dagen er enda lang, det kan fort skje ting ).
Kjøtt:
Santa Kristinaskinke
Santa kristina spekepølse
Kjøttboller med chili, koriander og rødløk
Noen slags spyd med kjøtt, kylling?
Badsturøkt reinsdyrlår
Roastbeef
Chilipølser i en litt sterk tomatsaus
Grønnsaker:
Carpaccio av polkabeter
Duxelletomater
Marinerte grønnsaker (tomberries, sukkererter, gulrot, minipurre, paprika, rødløk, reddik ?)
Gnocchi av mandelpotet med salviesmør
Saus/dressing:
Estragonmajones
Aioli?
Røbetetzatsiki
Div:
Vaktelegg i miniskall, spinatkrem i bunnen av skallet
Eggerøre
Et par oster, rosegelè, bakte fikner
Brød o.l :
Foccaccia
Rugkjeks med havsalt/rugkjeksgrissini
Dessert:
Sjokolademoussekake med friske bær/frukt
Hjemmelaget konfekt
Det meste er klart eller lagd, majones lagde jeg i går og skal tilsette gode smaker i nå, foccaciadeig satte jeg går kveld, og den står her å brisker seg med fantastiske huller i.
Kylling fikk olje og krydder på og skal settes på spyd og stekes senere, og grønnsakene skal i marinade når jeg har fått i meg morgenkaffen.
Koking av vaktelegg og opplegging av mat tror jeg blir når jeg kommer tilbake fra polferd.
__________________
I'm happy, hope you're happy too
Sist redigert av Nextlife : 20-09-14 kl 07:51.
|