Vis enkelt innlegg
Gammel 31-08-14, 21:25   #14
Candy Darling
Prettiest mess ever seen
 
Candy Darling sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Under ground
Innlegg: 29.254
Blogginnlegg: 50
Candy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme omCandy Darling har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Verdens beste vaskemaskin?

Opprinnelig lagt inn av Teofelia, her.

Hvis den gamle maskinen virkelig stinker, så prøver du først å kjøre et par kokvasker. Deretter kjører du en slik rensegreie som flere har nevnt. Når det er sagt, så var illeluktende klesvask det første tegnet på at den gamle maskinen vår var på veg til å dø, så det er mye mulig du virkelig trenger en ny maskin.

Jeg kokvasker jo omtrent hver uke, og maskinrensen er også på kokvask. Men som sagt mistenker jeg at termostaten er gåen, siden jeg ikke synes den tar flekker lenger, den føles aldri det minste lunken og altså stinker.

Jeg er bare så møkkalei av Siemens; alt jeg har hatt her har vært Siemens, og det har vært møkk med absolutt alt. Det er det sikkert med alt mulig annet også, men det blir så synlig når alt er samme merke (og kjøpt samtidig, så det er klart det ryker samtidig også).

Tørketrommelen, derimot, blir så varm at jeg er redd klærne kommer ut som al dente.

__________________
Vi gjør alle så godt vi kan
Og vi gjør alt feil.

- No. 4 -
Candy Darling er ikke aktiv   Svar med sitat