Tråd: Kattedør
Vis enkelt innlegg
Gammel 12-06-14, 21:02   #7
Elisabet
Står på egne ben
 
Elisabet sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 10.925
Elisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme omElisabet har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: kattedør

Opprinnelig lagt inn av Cumulus, her.

Hvordan gjør dere det på vinteren? Hender det at dere tar katten med på tur? Hva gjør vi f.eks i vinterferien når vi skal på fjellet?

Vi er sjelden borte alle sammen en hel uke på vinteren, men i år var vi borte i vinterferien (5 dager til sammen), men da var det ikke meldt noe spesiell kulde (da tenker jeg på under minus 5-10 grader, så da har vi også bare nabo innom morgen og kveld, men da er katten litt flinkere til å bruke katteluka si inn til vaskerommet. Men sommerstid så bruker den nesten aldri katteluka, men plutselig gjør den den, så den glemmer ikke hvordan han gjør det selv om vi begynner å lure noen ganger. Vi tar aldri katten vår med på tur og aldri på pensjonat, for den er så glad i å springe lange avstander fritt ute, og det kunne den ikke gjort noe annet sted. Katten vår takler heller ikke å ikke kommer seg ut på maks en dag, så den har det best hjemme selv om vi reiser bort.

Elisabet er ikke aktiv   Svar med sitat