Vis enkelt innlegg
Gammel 09-02-14, 10:06   #2
Inagh
Slumrende Ullteppe
 
Inagh sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 26.822
Blogginnlegg: 35
Inagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hvilke kjeler kan ikke brukes på induksjonstopp?

Da vi bytta ut fra vanlig keramisk til induksjon, sjekka vi enkelt hvilke gryter vi kunne bruke, ved å sette en magnet mot bunnen av gryta. Er gryta magnetisk, kan den brukes på induksjon.

Eneste fordelen jeg har opplevd så langt, er at maten koker opp skummelt mye kvikkere enn på vanlig komfyr, og at toppen ikke er varm etter at komfyren er skrudd av.

Og sånn bortsett fra det, har jeg et inderlig hatforhold til induksjonskomfyren vår, for den er så sær på sonene sine - ikke tale om at den vil skru på ei plate om kjelen ikke passer perfekt til sona. Vi har hatt komfyren et par år nå, tror jeg, og jeg er ennå ikke venn med den.

__________________
What doesn't kill you, makes you stranger.
Inagh er ikke aktiv   Svar med sitat