Vis enkelt innlegg
Gammel 07-02-14, 09:51   #9
Tallulah
Glamorøs
 
Tallulah sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 60.193
Blogginnlegg: 639
Tallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Grytekjøtt til boeuf bourguignon?

Jeg syns ikke man trenger å drikke vin til. Det er jo en rustikk rett med mye, rund smak og man kan helt fint drikke vann eller noe annet til. Jeg har lagd det på mange ulike kjøtt, og det trenger absolutt ikke være fint kjøtt, så lenge det koker lenge nok. Jeg lager det ofte i trykkoker for å få ned tiden.

Om du vil ha med sopp kan du smørsteke litt med f.eks persille og salt og servere ved siden av, så kan folk bestemme selv om de vil ha.

__________________

Tallulah er ikke aktiv   Svar med sitat